Fluvius start volgende week met enkele nutswerken in de Molenstraat.
Volledig scherm
Fluvius start volgende week met enkele nutswerken in de Molenstraat. © Geert De Rycke

Fluvius start met nutswerken in de Molenstraat, hinder tot eind februari

avelgemIn de week van 30 januari start Fluvius met de aanleg van ondergrondse laagspanningskabels langs beide zijden van de Molenstraat. De werken zullen tot ongeveer eind februari duren. Je kan in de Molenstraat enkel vanuit Outrijve richting Avelgem rijden. Wie uit de Beiaarddreef komt, kan tijdens de werken enkel rechts afdraaien. Met de fiets kan je altijd in beide richtingen blijven rijden.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.