Cirque Magique komt naar het kasteel van Bossuit.
Volledig scherm
Cirque Magique komt naar het kasteel van Bossuit. © Cirque Magique - Henk Deleu

Elektronisch muziekfestival Cirque Magique komt naar kasteeldomein Bossuit: “Zónder social distancing, desnoods met sneltests.”

AvelgemHet belevingsfestival Cirque Magique komt naar Avelgem, op het domein van het Kasteel van Bossuit. “We gaan mensen opnieuw samenbrengen om te dansen en te feesten, en dat op een nieuwe, inspirerende plek”, zegt organisator Dries Claeys. Elk van de drie dagen verwachten ze 2000 bezoekers, en dat zonder social distancing. “Met de nodige tests moet dat zeker lukken”, zegt Claeys.

  1. Fans van Regi dansen de nacht in: “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar deltavariant woedt nog”
    Kortrijk

    Fans van Regi dansen de nacht in: “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar deltavari­ant woedt nog”

    Ruim vijfhonderd fans woonden zaterdagavond laat een optreden van Regi bij, op het evenementenplein Depart XXL. Niet iedereen bleef in bubbels zitten, nochtans een van de coronamaatregelen op Kortrijk Popt. Sommigen sloegen aan het dansen. De organisatoren overleggen met de stad Kortrijk en de politie om te bekijken wat er beter kan, op de volgende concerten van Kortrijk Popt. “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar de deltavariant van het coronavirus woedt nog”, zegt waarnemend burgemeester Bert Herrewyn (Vooruit).