Een agente neemt een speekseltest af van een man (archieffoto ter illustratie).
Volledig scherm
Een agente neemt een speekseltest af van een man (archieffoto ter illustratie). © JVK

Drie maanden rijverbod en fikse boete na weigeren adem-, speeksel- en bloedproef: “Voelde me gefrustreerd en geviseerd.”

AvelgemGefrustreerd omdat hij nog maar eens werd gecontroleerd in Avelgem, weigerde een 35-jarige automobilist zowel een speeksel-, adem- als bloedproef af te leggen. Het leverde hem een fikse boete van 2.400 euro en drie maanden rijverbod op.

  1. Sports on Stage beloont de beste sporters en club van de voorbije twee jaar. Digitaal gala heeft videowedstrijd voor de trofee van leukste sportclub als extraatje
    RONSE

    Sports on Stage beloont de beste sporters en club van de voorbije twee jaar. Digitaal gala heeft videowed­strijd voor de trofee van leukste sportclub als extraatje

    Op zaterdag 29 januari organiseren de stedelijke sportraad en de stedelijke sportdienst Sports on Stage, een gala waarin de beste sportprestaties worden beloond met een trofee. Dat gebeurt vanwege corona digitaal. Via de facebookpagina van de sportdienst kan men de proclamatie volgen vanaf 20 uur. Janne Michels, het gezicht van de nationale voetbalbond op de social media, presenteert.