In een kinderdagverblijf stierf een baby een natuurlijke dood (archieffoto ter illustratie).
Volledig scherm
In een kinderdagverblijf stierf een baby een natuurlijke dood (archieffoto ter illustratie). © ANP / EPA

Baby overleden in kinderdagverblijf in Avelgem: “Spijtig natuurlijk overlijden”

AvelgemIn Avelgem is in het kinderdagverblijf Pinokkio dinsdag een baby van zo’n 8 maanden oud overleden. Dat meldt het parket van Kortrijk.

 1. Volle raadzaal voor evaluatievergadering ‘paaltjes’ in de Lindelaan: “Er lijkt echt wel niet goed over nagedacht”
  zwevegem

  Volle raadzaal voor evaluatie­ver­ga­de­ring ‘paaltjes’ in de Lindelaan: “Er lijkt echt wel niet goed over nagedacht”

  Meer dan 100 buurtbewoners kwamen vanavond naar het Gemeentepunt voor de evaluatievergadering van de mobiliteitsingrepen in de Lindelaan en de Kwadepoelstraat. Drie maanden geleden werden er tijdelijke ingrepen ingevoerd om het extra verkeer door de werken in de Kortrijkstraat in goede banen te leiden, maar die werden allesbehalve gesmaakt door de buurtbewoners.
 2. Politie arresteert twee Nederlanders voor diefstal van bijna half miljoen aan handtassen, vlak voor ze opnieuw willen toeslaan
  PREMIUM
  Avelgem/Kortrijk

  Politie arresteert twee Nederlan­ders voor diefstal van bijna half miljoen aan handtassen, vlak voor ze opnieuw willen toeslaan

  Twee Nederlanders die begin oktober vorig jaar in Avelgem een grote slag sloegen in een webshop van peperdure handtassen, zitten in de cel. Naar hun kompanen wordt nog gezocht. Opmerkelijk: de politie kon hen arresteren vlak voor ze opnieuw een zware roof gingen plegen, elders in West-Vlaanderen. De speurders kregen de daders op een heel speciale manier in het vizier.