De brandweer was de situatie snel meester, in de alleenstaande woning langs de Stijn Streuvelslaan in Avelgem.
Volledig scherm
De brandweer was de situatie snel meester, in de alleenstaande woning langs de Stijn Streuvelslaan in Avelgem. © Hans Verbeke

Aanzienlijke schade na keukenbrand in alleenstaande woning: batterijoplader is mogelijke oorzaak

AvelgemIn Avelgem moest de brandweer dinsdagavond laat een keukenbrand bekampen. Dat lukte snel, temeer omdat de bewoner al een bluspoging had ondernomen. Niemand raakte gewond.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.