De pas verkozen Lenty Frans zette haar carrière als Miss België goed in op het 94de Autosalon.
Volledig scherm
De pas verkozen Lenty Frans zette haar carrière als Miss België goed in op het 94de Autosalon. © belga

Waarom vrouwen zich storen aan de babes op het Autosalon

Je kent ze wel, de schaars geklede dames die het autosalon voor de mannelijke bezoekers opleuken. En ook op de 94de editie kruipen ze nog steeds in en op de auto's op de Brusselse Heizel. Maar steeds meer mensen, ook mannen, storen zich aan de babes die geen enkele functie hebben, behalve dan versiering. Ook wij vinden de spitspoezen een gedateerd concept. Alsof vrouwen niks op een autosalon te zoeken hebben?

 1. Dromen mag: de 10 mooiste Dream Cars op het Salon van Brussel
  Play

  Dromen mag: de 10 mooiste Dream Cars op het Salon van Brussel

  Het is een goed bewaard geheim dat België, enkele belastingparadijzen en Monegaskische ministaatjes buiten beschouwing gelaten, zowat het hoogste aantal supercars en zeldzame oldtimers per inwoner telt. Tel daar nog bij dat ook de modale Belg met een serieuze autoverslaving blijft kampen, en je weet meteen waarom de Dream Cars in Paleis 1 dit jaar opnieuw op buitengewone belangstelling zullen kunnen rekenen. Onze man mocht vanmiddag al even in avant-première gaan rondneuzen, hij kwam terug met deze selectie van 10 fabelachtige droomauto’s.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.