Het logo van Volvo op het autosalon in Brussel in 2019.
Volledig scherm
Het logo van Volvo op het autosalon in Brussel in 2019. © BELGA

Volvo neemt niet meer deel aan autosalon van Brussel in 2022

De Zweedse autobouwer Volvo, die een grote fabriek heeft in Gent, neemt niet meer deel aan de volgende editie van het autosalon van Brussel volgend jaar. Dat meldt Volvo Car Belgium donderdag in een persbericht. 

5 reacties

 • Tom De Bondt

  4 dagen geleden
  Heb mijn huidige auto beslist via het laatste autosalon dat ik bezocht heb.
 • patrick claeys

  2 weken geleden
  Zullen ze dan bij de dealer ook niet meer goochelen met het woord "salonvoorwaarden"
 • Tony Dekeukelaere

  2 weken geleden
  Waarom ingang betalen om iets te kopen ??
 • lieven tanghe

  2 weken geleden
  Zeer slim.Beurzen zijn leuk , kosten veel en brengen niets op .Een beetje te vergelijken met de overheid .
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Het autosalon is ook niet interessant. Als het gaat om de kortingen kan je die net zo goed (en vaak meer) krijgen bij de dealer in de buurt. En waarom zou ik moeten betalen om de koopwaar van diegenen die willen verkopen te gaan bekijken ? Dat is de wereld op zijn kop - ze moeten blij zijn als er iemand wil komen kijken naar hun producten.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Dromen mag: de 10 mooiste Dream Cars op het Salon van Brussel
  Play

  Dromen mag: de 10 mooiste Dream Cars op het Salon van Brussel

  Het is een goed bewaard geheim dat België, enkele belastingparadijzen en Monegaskische ministaatjes buiten beschouwing gelaten, zowat het hoogste aantal supercars en zeldzame oldtimers per inwoner telt. Tel daar nog bij dat ook de modale Belg met een serieuze autoverslaving blijft kampen, en je weet meteen waarom de Dream Cars in Paleis 1 dit jaar opnieuw op buitengewone belangstelling zullen kunnen rekenen. Onze man mocht vanmiddag al even in avant-première gaan rondneuzen, hij kwam terug met deze selectie van 10 fabelachtige droomauto’s.