Volvwagens op het Autosalon in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Volvwagens op het Autosalon in 2018. © BELGA

Heeft hoogmis voor blitse wagens afgedaan? Volvo niet meer op volgende autosalon

Is er in januari 2022 opnieuw een Autosalon, dan moet je daar geen Volvo gaan zoeken. Het Zweedse merk kondigde gisteren aan dat het niet meer meedoet. Het begin van het einde voor de jaarlijkse hoogmis van de auto? Een rondvraag bij enkele belangrijke automerken. “Het salon moet inderdaad mee evolueren met de maatschappij, waarin het online gebeuren een almaar belangrijker rol speelt”.

22 reacties

 • stephan Maris

  1 week geleden
  Ik ook niet meer. Nooit meer. Ga op het landbouwsalon zien voor een paard en breek mijn oprit helemaal op om voer ervoor te zaaien.
 • Dirk Verschueren

  1 week geleden
  Geef mij maar alle dagen de "Chinese brol" die bij ons in Gent gemaakt wordt in plaats van de Amerikaanse brol van Musk. Je kan perfect een testrit gaan maken met een Polestar (op 12 plaatsen) maar bestellen doe je on-line. Gedaan met de dealers die rijk bedrijven gigantische kortingen geven en de particulier pluimen (BMW is daar ten andere kampioen in). Gedaan met de superdure showrooms, waar alleen dealers en hun entourage rijk van worden. Ik weet niet of dit allemaal zo veel slechter is.
 • johny vanderlinden

  2 weken geleden
  Volvo weet dat het van de leasing firma's moet komen, en die gaan niet naar het autosalon.
 • Chris Ongena

  2 weken geleden
  Sorry, maar Volvo is geen merk waar je op het autosalon gaat naar kijken ;-)
 • Werner Van der Kelen

  2 weken geleden
  Na het ontwerpen van de laatste mooie Volvo, de P1800 en de amazone hebben ze niet veel zaaks meer op de markt gebracht, ze hebben Renault en VW motoren gebruikt, en nu is het Chinese brol wat ze online trachten te slijten en, waar moet je naartoe als er iets breekt aan de Chinees, ook bestellen online ! en het zelf repareren !