Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photo News

Geen autosalon, wel superkortingen: autokopers zullen ook komende januari genieten van saloncondities

De 99ste editie van het Autosalon wordt een jaartje uitgesteld, dat maakte organisator FEBIAC gisteren bekend. Een evenement dat normaal in januari zo'n half miljoen autoliefhebbers naar Brussels Expo lokt. "Onverantwoord in coronatijden", klinkt het bij de organisatie. Maar wat dan met de saloncondities?

5 reacties

 • LUC DILLEN

  7 dagen geleden
  Spijtig dat dit zou stoppen maar wel begrijpelijk omdat ik maar al te goed weet wat de vierkante meters kosten. Zal voor velen een einde zijn van een tijdperk.
 • raf peeters

  11 maanden geleden
  @Ivan De Smedt ,'t is niet omdat jij het niks vindt autorijden dat anderen er geen plezier aan beleven.Ja autorijden is een ontspanning(voor sommigen) voor U blijkbaar stress en blijf dan ook van de weg af want als je panikeert ben je bij de generatie die ongevallen veroorzaakt.Als  op de Nurnburg ring(Duitsland) en ja ook in Belgie op een gesloten omloop kan uitleven moet het ook gegund  zijn aan diegene die 't willen.
 • Ivan De Smedt

  11 maanden geleden
  Er zijn al genoeg autos op de baan afschaffen aub het is niet meer voor plezier dat de normale mensen rijden. Je moet al goed gek zijn om te rijden voor ontspanning!
 • Jacob De Waere

  11 maanden geleden
  Het autosalon heeft weinig te maken met monsterkortingen. Er worden heel het jaar kortingen gegeven, soms meer dan tijdens het salon zelf. Onpopulaire merken en (oudere) modellen gaan met meer korting de deur uit om de fabrieken draaiend te houden. De restwaardes hiervan zijn merkelijk lager dus zo'n goede zaak heeft men uiteindelijk niet gedaan.
 • dirk claeys

  11 maanden geleden
  stockwagen die reeds één jaar op de fabrieksparking staan?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. VIDEO: Vijf redenen waarom de Alpine A110 zijn prijs van 58.000 euro waard is
  Play

  VIDEO: Vijf redenen waarom de Alpine A110 zijn prijs van 58.000 euro waard is

  Natuurlijk is 58.000 euro veel geld. Maar tegelijk ook zeer redelijk als je in ruil ervoor een Alpine A110 krijgt. Wat een fantastisch ding! Wat een genot voor liefhebbers van echt autorijden! Wat een goed idee van Renault om het legendarische merk wakker te kietelen! Van iedere meter ermee genoten. Nog meer op de openbare weg - rustig - dan op circuit - scheurend. Vijf redenen waarom dit stel wielen zijn geld waard is.
 3. 96ste (groot) autosalon van Brussel van start, maar is het nog wel van deze tijd?

  96ste (groot) autosalon van Brussel van start, maar is het nog wel van deze tijd?

  De 96ste editie van het autosalon van Brussel wordt morgen officieel ingehuldigd worden door koning Filip. Deze editie gaat het - zoals traditioneel in de pare jaren - om een "groot" autosalon. Tijdens het vorige gelijkaardige salon in 2016 werden ruim 555.000 bezoekers geteld in Brussels Expo. Organisator Febiac mikt ook nu op meer dan een half miljoen bezoekers. Het salon kan 5 wereldpremières, 13 Europese en 35 Belgische premières presenteren.