Vincent Duterne/photonews
Volledig scherm
© Vincent Duterne/photonews

Dan toch groen licht voor Autosalon

Er komt in januari volgend jaar dan toch een Autosalon op de Heizel. Dat heeft onze redactie uit betrouwbare bron vernomen. Eerder deze week was daar twijfel over ontstaan omdat importeur D’Ieteren definitief had afgezegd en de Stellantis-groep volgens sommige geruchten ook thuis zou blijven.

15 reacties

 • Wesley Kenis

  3 weken geleden
  Mijn wagen is een volkswagen en ik heb nog nooit een betere tegengekomen. Enkel audi kan mij nog bekoren. Al doe brol van blw en Mercedes mogen ze houden voor mij. Nog nooit zo in het zak gezet als bij die merken.
 • David Hermans

  1 maand geleden
  Gisteren gelezen dat de verkoop van nieuwe wagens 20 tot zelfs 25% gedaald is vorige maand als gevolg van de grondstoffencrisis. Ik vraag me af of ze nog wel modellen te showen zullen hebben tegen begin volgend jaar. Vrouwelijke modellen, dat misschien wel nog...
 • Ken Goeste

  1 maand geleden
  Goeie zaak , ik ben erbij !
 • Eduard Vanderheyden

  1 maand geleden
  Aziatische merken Kia Hyundai en Toyota e.a. gaan in verkoop stijgen.
 • johny vanderlinden

  1 maand geleden
  Volkswagen gaat zijn euro's nodig hebben tijdens hun sjoemelproces.
 1. Wat gebeurt er met de auto's na het autosalon?

  Wat gebeurt er met de auto's na het autosalon?

  Het 98e Salon van Brussel zit er helemaal op. Nu de rust in de Heizelpaleizen is weergekeerd na een bewogen slotweekend, zijn de automerken vandaag druk in de weer met de afbouw van hun salonstand. Maar wat gebeurt er eigenlijk met de tentoongestelde wagens, die de voorbije 10 dagen talloze keren besnuffeld, bepoteld en - met ‘dank’ aan Extinction Rebellion - bekrast zijn geweest? Worden ze ‘refurbished’ tot ze er weer als nieuw uitzien, en vooral: worden ze nadien ook als ‘nieuw’ verkocht? Of kan je ze momenteel aan een vriendenprijs op de kop gaan tikken? We vroegen het na bij een aantal merkinvoerders.