In 2011 waren files ontstaan aan de stand van Suzuki: iedereen wilde een foto van hun jongedames in latex politiepakjes.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2011 waren files ontstaan aan de stand van Suzuki: iedereen wilde een foto van hun jongedames in latex politiepakjes.

Autosalon sputtert: een verhaal van ronkende motoren, sloten champagne en schaars geklede hostessen

Met ruim 500.000 bezoekers in 2020, de laatste editie van het ‘grote’ Autosalon, bleef de hoogmis van de automobiel het populairste evenement in ons land. Maar de bezoekersaantallen slinken al jaren en constructeurs haken af. Organisator Febiac twijfelt of er in januari 2022 wel een 99ste editie komt van de European Motor Show Brussels, zoals het Brusselse Autosalon officieel heet. Opkomst en ondergang van het autosalon: een verhaal van ronkende motoren, prinsen en koningen, sloten champagne en schaars geklede jongedames. “Al op de eerste dag van het salon waren twee mannen betrapt die met opengeritste broek in een van de modellen naar de Suzuki-babes zaten te loeren.”

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Autosector niet te spreken over klimaatacties op Autosalon: “Hier stonden nooit méér hybride en elektrische voertuigen”

  Autosector niet te spreken over klimaatac­ties op Autosalon: “Hier stonden nooit méér hybride en elektri­sche voertuigen”

  De Federatie van de Belgische Auto- en Rijwielindustrie (Febiac) betreurt dat Extinction Rebellion gisteren actie heeft gevoerd op het Autosalon, ondanks de vele inspanningen die de autosector de laatste jaren heeft gedaan. "Nooit eerder waren op de Brussels Motor Show meer hybride en elektrische voertuigen te zien én te koop", klinkt het bij de salonorganisator.