Tesla-snellaadpalen
Volledig scherm
Tesla-snellaadpalen © AFP

Nu al meer dan 10.000 Tesla-snellaadpalen in Europa

Tesla-bestuurders hebben sinds deze week toegang tot ruim 10.000 'superchargers' in Europa, waarbij in een kwartier voor 275 kilometer aan bereik kan worden bijgeladen. Ook in ons land kunnen Tesla-rijders op zestien locaties terecht, klinkt het dinsdag bij woordvoerder Joris Steenman.

 1. Elon Musk oogst zware kritiek met zijn vredesplan voor Oekraïne, zelfs president Zelensky reageert

  Elon Musk oogst zware kritiek met zijn vredesplan voor Oekraïne, zelfs president Zelensky reageert

  Tesla-topman Elon Musk heeft op Twitter bakzeil gehaald nadat een plan voor een vrede tussen Rusland en Oekraïne dat hij op de berichtendienst zette hem op zware kritiek kwam te staan. Musk had in dat eerste plan geopperd dat de Krim Russisch zou moeten blijven. In een nieuwe peiling stelt de rijkste mens ter wereld voor dat de inwoners van de Krim en de vier door Rusland geannexeerde gebieden in Oost-Oekraïne zich mogen uitspreken over bij welk land ze willen horen.
 2. “We zetten banden van SUV’s plat voor het klimaat én de verkeersveiligheid”: gesprek met de woordvoerder van ‘Tyre Extinguishers’, die toesloegen in Brussel
  PREMIUM

  “We zetten banden van SUV’s plat voor het klimaat én de verkeers­vei­lig­heid”: gesprek met de woordvoer­der van ‘Tyre Extinguis­hers’, die toesloegen in Brussel

  Vorige week lieten activisten in Elsene de banden van 41 SUV’s leeglopen. “Je benzineslurper doodt”, zo luidt de boodschap die ze onder de ruitenwisser van de wagens achterlieten. Waarom viseren ze juist SUV’s? Hoe gaan ze te werk? En wat hopen ze hiermee te bereiken? Wij konden spreken met de woordvoerder van Tyre Extinguishers.