Photo News
Volledig scherm
© Photo News

D'Ieteren Auto wil tot 211 jobs schrappen in België

D’Ieteren Auto, de autodivisie van de groep D’Ieteren die de merken van Volkswagen invoert in België, wil wegens de coronacrisis haar transformatieplan versnellen. Daardoor kunnen in België tot 211 banen verloren gaan. Voor de activiteiten van D’Ieteren Sport zal een overnemer gezocht worden, de activiteiten van de Contact Centers in Kortenberg worden stopgezet.

20 reacties

 • Jean Gobin

  1 jaar geleden
  Het is al langer een trend zoveel mogelijk vaste werknemers buitenwerken en de piekmomenten opvangen met interim arbeiders ...
 • Jean Gobin

  1 jaar geleden
  ls u een vennootschap opricht, 20 man in dienst neemt, terwijl u maar werk hebt voor vijf dan leef je ferm boven je stand ...
 • leo Mariën

  1 jaar geleden
  jos De Decker, ik stel voor dat u een vennootschap opricht, 20 man in dienst neemt terwijl u maar werk hebt voor vijf. Denk daar eens over na.
 • jos De Decker

  1 jaar geleden
  De PS heeft gelijk om een halt toe te roepen aan de massa ontslagen die met corona als excuus zullen volgen. Stem nog maar wat meer rechts en op antisociale partijen die hier geen graat in zien.
 • andre Dewilde

  1 jaar geleden
  Ben tevreden met mijn oud karretje van bouwjaar 2000. Brengt me nog overal naartoe. En néén, het is geen VW- groep. ; - )

Geld