Exclusief voor abonnees

Waarom je beter wacht met een nieuwe auto te kopen

De Audi e-tron, een elektrische SUV-wagen. Foto ter illustratie.
Photo News De Audi e-tron, een elektrische SUV-wagen. Foto ter illustratie.
Het zijn boeiende tijden, hoor je vaak als het over de autowereld gaat. De opkomst van de elektrische auto, straks misschien die zelfrijdende. Diesel in de ban. Of niet? Boeiend. Maar vooral vervelend voor de consument. Omdat de onzekerheid nooit groter was. Welke auto je vandaag moet kopen? Geen idee. Niet in het minst omdat het standpunt van de overheid elk moment kan omslaan.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis77 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Els Pauwels

  ik heb mij een grote SUV gekocht met benzine motor ipv diesel, want tegenwoordig is Diesel uit den boze. hij verbruikt 11 Liter / 100 KM. :) idiote overheid

 • james vroman

  Vroeger is voorbij .

 • Karine Roeland

  Vroeger moest iedereen een diesel kopen, nu moet iedereen een elektrische wagen kopen. Wie zijn portemonnee moet er gevuld worden? In sommige steden mag je met een oude wagen niet meer binnen, simpel dan mijd je die steden. Of je neemt het openbaar vervoer, als je geluk hebt dat er geen staking is, of dat er treinen of bussen rijden, wat in het weekend niet evident is. Milieu, klimaatopwarming.... waarom moet de kleine man voor dit alles meer betalen? Wie is of zijn de grootste vervuilers?

 • Geert Tamsyn

  Wie pleit voor waterstof, heeft er duidelijk geen idee van hoe energieverslindend de productie en opslag van waterstof zijn.

 • Guido De Smet

  Schandalig hoe de voorbije regering dieselrijders behandeld heeft.