De laadrobot komt zelfstandig naar je auto.
Volledig scherm
De laadrobot komt zelfstandig naar je auto. © Volkswagen

Volkswagen komt naar je toe met slimme laadrobots

Gezeul met vieze laadkabels en de eeuwige zoektocht naar een parkeerplaats met een stekker. Volkswagen denkt dé oplossing voor dit gedoe te hebben in de vorm van autonome laadrobots. Die rijden volledig zelfstandig naar geparkeerde auto’s en laden ze vervolgens op.

5 reacties

 • Willem Sarlee

  1 jaar geleden
  Inderdaad vijgen na pasen. Hier zit echt niemand op te wachten. Slaat helemaal nergens op.
 • Jan Verplancken

  1 jaar geleden
  Maken de die het fileprobleem dan niet groter? Voor elke wagen moet er een robot de baan op. (Ze zien er wel leuk uit moet ik zeggen)
 • Geert Tamsyn

  1 jaar geleden
  Vijgen na Pasen: Tesla is al gestart met zijn V3 laadstations die een Model 3 opladen in 15 minuten.
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Heel mooi in theorie maar in de praktijk zie ik dat nog niet zo snel realiseerbaar. Je zal heel andere parkeergarages moeten bouwen met een pak meer plaats tussen de auto's en meer plaats in de gangen. Want naast die auto's moeten ook die robots kunnen rijden en er is ook plaats nodig waar die kunnen opladen. En die robots op straat ... bij de eerste greppel of put staat die robot stil. Of een paar vandalen duwen die gewoon omver.
 • Rik Lameyze

  1 jaar geleden
  Na diesel schandaal, blijft VAG bedriegen. De software voor elektrische wagens, zit vol bugs en fouten. Deze wil men verkopen. Het rijbereik van zo Porsche is in theorie, 340 km. Volgens de strengere Amerikaanse regels. In Praktijk haal je mogelijk 300km. Maar als je wil genieten van de snelheid. Zullen die robots, meer dan nodig zijn. Bedriegers.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld