VIDEO. Bestuurder van Lamborghini trekt razendsnel op, maar verliest controle en crasht

De bestuurder van een peperdure Lamborghini is gisteren in London onder het oog van tientallen getuigen de mist in gegaan. In een smal straatje trok hij snel op, maar verloor de controle en crashte. “Ik ben vrij zeker dat ik de bestuurder zag huilen”, zegt een getuige.

De crash gebeurde in de rand van ‘Supercar Sunday’ bij dealer H.R. Owen in London. Onder het oog van tientallen bewonderaars wilde de bestuurder showen hoe snel zijn bolide kon optrekken. Helaas: na amper 3 seconden ging de wagen aan het slippen, mogelijk omdat de banden koud waren. 

Eerst raakte de sportwagen rechts de stoeprand, waarna hij naar links slingerde, om daar te crashen tegen een bakstenen muur en een boom. Gelukkig liepen daar geen voetgangers op dat moment. Ook de bestuurder zelf raakte niet gewond. 

Bestuurder huilde

“Ik ben er wel vrij zeker van dat hij huilde toen hij uitstapte”, vertelde een getuige aan Evening Standard“Veel mensen stopten om foto’s te maken na het ongeval. Pas na een uur werd de wagen getakeld.”

De kostprijs van een Lamborghini Huracan Performante bedraagt ongeveer 300.000 euro. De schade bedraagt wellicht tienduizenden euro’s.

Screenshot Youtube Supercars on the streets
Screenshot75 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Raf Sleurs

  Ik vind het eigenlijk erger voor de auto dan voor de bestuurder. Zonde.

 • Igor Roggen

  3seconden , dat is 100 per uur. Ze hebben de snelheidslimieten in de city blijkbaar verhoogd

 • piet devlieger

  Zelfs eigenaars van dergelijke auto's kunnen echte losers zijn. Leer eerst rijden voordat je met zo'n auto wil show geven.

 • raf peeters

  Meneer had beter met zijn vingers van de knop TCS afgebleven ,dan had ie nog rechtuit gereden,dit kan je uitschakelen ,maar als je 't doet en je kan niet rijden ,liefst op gesloten omloop

 • Frederik Naert

  Blijkbaar had hij de tractie- en stabiliteitscontrole uitgeschakeld.