Vader en zoon die Lamborghini uit 3D-printer maakten krijgen écht exemplaar

De 3D-geprinte Lamborghini
3D Car Printing De 3D-geprinte Lamborghini
Een vader en een zoon uit Colorado werden eerder dit jaar een internetsensatie doordat ze een Lamborghini-replica bouwden met behulp van een 3D-printer. Lamborghini vond dat zo'n mooi verhaal dat ze het duo verrasten met een echt exemplaar.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Twee jaar lang bouwden Sterling Backus en zijn 12-jarige zoon Xander een Aventador SV-lookalike in hun garage. De Lambo-replica lijkt niet alleen erg op het origineel, maar rijdt ook echt. In de auto, die met een 3D-printer werd gemaakt, ligt namelijk een 5,7-liter blok van een Corvette uit 2003. Het blok werd voorzien van een paar turbo's voor extra vermogen.

Volgens
Motoring Research bleef de passie van de familie Backus voor het merk Lamborghini niet onopgemerkt op het hoofdkantoor van de fabriek in het Italiaanse Sant’Agata Bolognese. De directie besloot Sterling en Xander te belonen voor het bouwen van de opmerkelijke replica van Aventador.

Midden in de nacht

Vader en zoon Backus zijn de sterren van Lamborghini’s kerstvideo van 2019. Daarin wordt uit de doeken gedaan hoe het Italiaanse bedrijf contact opnam met vader Sterling en hem een ​​aanbod deed dat hij niet kon weigeren. Om zijn zoon te verrassen arriveerde een team van Lamborghini midden in de nacht en verving de Aventador SV-replica door een echte Aventador S Roadster, enkele dagen voor Kerstmis.

Vader en zoon mogen twee weken lang gebruikmaken van de Aventador. Naast de officiële video van Lambo, kun je ook een vlog-update bekijken van Sterling Backus die vertelt hoe het allemaal is gegaan en wat details geeft over het resterende werk dat nodig is om de replica van de Aventador te voltooien.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Danny Govaerts

  Typisch een Amerikaans verhaal. Ze zullen ook niet tot de lagere klasse horen daar. Maar zelfs als er hier iemand zo iets zou bouwen een motor in leggen zo al tot problemen met de staat leiden. Of je moet aantonen dat je over voldoende plaats beschikt dat jij je er mee kan verplaatsen zonder ooit op de openbare weg te komen. Dus een hele grote hof hebt.

 • ivan chtuka

  O,ze mogen oharme twee weken rijden met 'n echte ...Trouwens tussen 'n lamborghini kunnen kopen en een kunnen onderhouden is nogal 'n verschil ,zelfs als je hem gratis krijgt ...

 • Paul Vandekerckhove

  Misschien is de ingeneering van vader en zoon wel heel interessant voor Lamborghini , er zal wel even gepraat worden in de achterkeuken ten huize van de familie Backus .

 • Patricia Pardo

  zeer prachtig gedaan ik wou dat ik dat ook kon met mijn zoon van 11. maar ik ben niet zo een handige hary

 • Bert D'Hondt

  Oh, maar dat is niet echt krijgen hé. Wel een mooi gebaar.