AFP
Volledig scherm
© AFP

"Tesla's zijn te manipuleren en rijden dan zonder bestuurder"

Tesla's kunnen zodanig gemanipuleerd worden dat er zonder bestuurder met de auto's gereden kan worden via de autopilootfunctie. Dat meldt de Amerikaanse consumentenorganisatie Consumer Reports. Afgelopen weekend vond een fatale crash in Texas plaats met een Tesla. Daarbij zat volgens de politie niemand achter het stuur.

9 reacties

 • raf peeters

  1 week geleden
  Geert Tamsyn,steeds heb je wel een uitleg om de zaken de minimaliseren feit is dat de de sterren waar je over spreekt ook gekocht worden en totaal geen realiteitszin weer-geven.E wagens konden ook niet branden bij een ongeval ,heb nog nooit zo'n plat uitgebrand voertuig gezien ,ach ja ,E voertuigen kan je niet blussen is uw uitleg zeker .Overigens "dergelijke" filmpjes" is wel de realiteit en geef mij maar zoals Robert aanhaalt een Mercedes S dan zit je veilig en geen plastiek doos.
 • Geert Tamsyn

  1 week geleden
  Raf Peeters, dergelijke filmpjes zijn er van om het even welk model. Als je je daarop baseert, moet je niet meer buiten komen, zelfs niet te voet of per fiets, want daar zijn ook onheilsfilmpjes van. Geef mij maar de 5 sterren van Euro NCAP.
 • Renaat Moerman

  1 week geleden
  Hoe minder elektrische wagens hoe beter : ik kan dan langer profiteren van de fiscale voordelen op mijn Tesla S (geen wegentaks, gratis elektriciteit, bijna geen onderhoud).
 • raf peeters

  2 weken geleden
  johan Vroomen ,veilig Tesla?.De film laat de waarheid zien,niks veilig aan.
 • Robert DE REU

  2 weken geleden
  Beste Johan Vroonen, ik zou toch niet graag in een Tesla zitten die een zwaar ongeval meemaakt, dan toch liever een Mercedes S Klasse zeker weten.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje