Tesla onthult bijhorende trailer voor Cybertruck

Tesla
De Tesla Cybertruck domineert al enkele weken de automobiele headliners, toch heeft Tesla-CEO Elon Musk alweer een originele manier gevonden om zijn nieuwe pick-up onder de aandacht te brengen.

Naar aanleiding van het nu al legendarische ‘getouwtrek’ tussen de Cybertruck en de Ford F-150 heeft Tesla-CEO Elon Musk zopas laten verstaan dat zijn bedrijf ook een bijhorende trailer op de markt wil brengen om de onovertroffen trek- en sleepcapaciteiten van de elektrische pick-up ten volle te benutten. Tesla heeft zelfs al een eerste render verspreid van hoe die aanhanger - ‘a sick attachment’, om het met de woorden van Musk te zeggen - eruit zal zien, ook al ontbreekt het ons voorlopig aan elke informatie rond een eventuele marktintroductie. Ook naar de mogelijke toepassingen van de bonkige trailer, die net als de Cybertruck zelf de aerodynamica van een rijdende kleerkast evenaart, is het voorlopig alleen maar gissen.

De aanhanger blijkt overigens niet de enige ‘uitbreiding’ te zijn die Tesla wil aanbieden, eerder liet de Amerikaanse constructeur ook al uitschijnen dat de Cybertruck omgebouwd zal kunnen worden tot een... offroad-kampeerauto (foto onder).

Tesla21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Geert Tamsyn

  Weer een argument van de EV-haters ("ik kan er geen remorque mee trekken") in de prullenmand.

 • pol van de velde

  Misschien eens werken aan een nieuw transportmiddel voor het openbaar vervoer i.p.v. die oud bollige treinen die al 150 jaar rijden.

 • raf janssens

  ik denk dat in een wind tunnel deze wagen er beter gaat uit komen dan alle andere suv's wat aerodynamica betreft

 • joeri gielen

  Straf...een elektrische auto mag hier in België zelf geen aanhanger trekken , zelfs een hybride mag het hier niet....

 • aaron lammens

  Opgelet voor de paaltjes nu zullen zelfs muren sneuvelen ale althans met elon musk achter het stuur