Tesla gaat een eenpersoons mini-auto maken

Zo zou de Mini-Tesla er uit kunnen zien.
Tweakers Zo zou de Mini-Tesla er uit kunnen zien.
Volgens Elon Musk is er een kleine eenpersoons-Tesla in de maak. Een volwassene zou zich nog net in het voertuig kunnen positioneren. 

Het is verder nog onduidelijk om wat voor project het precies gaat. De topman van Tesla onthulde het plan toen hij op Twitter reageerde op de vraag of er een kleine, door een accu aangedreven speelgoedversie van Model X komt, waarin een kind kan plaatsnemen.

In theorie kan het nog altijd om een grap gaan, of in ieder geval om een voertuig dat niet de weg op mag. Musk heeft echter ten aanzien van Tesla-producten, op enkele 'easter eggs' na, zelden grappen gemaakt die later niet bleken te kloppen. Hij heeft wel vaker uitspraken gedaan over zaken die onwaarschijnlijk leken, maar achteraf toch werden gerealiseerd. Een voorbeeld daarvan is de Tesla Roadster die Musk begin dit jaar aan boord van de eerste reis van de Falcon Heavy-raket liet plaatsen.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • piet devlieger

  En Musk dan maar klagen dat hij te veel werk heeft. Aan dergelijke prullen kan je inderdaad veel tijd verliezen.

 • Johan Bakhuizen

  Musk, die zal de ondergang nog wel eens meemaken. Men blijft nooit zo succesvol.

 • Kim Morel

  Jim choose, serieus 50 km? Het gaat hier wel om een volledig elektrische wagen he niet om een hybride. Met een actieradius van 50km ga je zeer dikwijls mogen gesleept worden.

 • frans wimpers

  als iedereen op de wereld een elektrische auto zou kopen ? waar zullen ze dan de gronstoffen vandaan halen om batterijen te maken??efkens Nadenken!!! graag reactie!!!!

 • jim choose

  Dit wagentje is gewoon te klein! Maar als Tesla een kleine electrische tweezitter zou uitbrengen met een actieradius van 50 km...Dan ben ik direkt kandidaat! Zo een wagen hoeft niet eens duur te zijn, wegens de kleine batterij.