De contouren sluiten naadloos aan bij die van de Tesla pick-up.
Volledig scherm
De contouren sluiten naadloos aan bij die van de Tesla pick-up. © Lars Büro

Tesla Cybertruck krijgt nu ook eigen garage: Cybunker

AutoDe Tesla Cybertruck is niet weg te slaan uit de internationale aandacht. Nadat berichten opdoken dat de nieuwe elektrische pick-up te groot zou zijn om in een standaard garage te parkeren, komt een bedrijf met een geniale oplossing op de proppen: de Cybunker.

  1. Chinese wagens veroveren steeds meer ons autolandschap, maar hoe veilig zijn ze? “Sommige merken geven zelfs 5 jaar garantie”
    PREMIUM

    Chinese wagens veroveren steeds meer ons autoland­schap, maar hoe veilig zijn ze? “Sommige merken geven zelfs 5 jaar garantie”

    Ooit probeerden ze het met ‘brol’, nu komen de Chinezen naar hier met valabele modellen. Langs de voordeur, maar ook langs de achterdeur: misschien rij je zelfs al met een Chinese auto en besef je het niet. Maar zijn die Chinese auto’s wel te vertrouwen? En wat betaal je ervoor? Onze auto-expert legt uit wat je niet mag vergeten als je straks de stap naar Chinese wielen zet. “Ik betaalde al snel 7.000 euro meer als ik die uitrusting op een vergelijkbaar model van een Europees merk wilde”, aldus Jef Veris, een trotse bezitter van een Chinese wagen.