- Actie " Leugensalon " van Extinction Rebellion Belgium aan het Autosalon in Brussel 

 

18/01/2020
pict. by Didier Lebrun © Photo News
Volledig scherm
- Actie " Leugensalon " van Extinction Rebellion Belgium aan het Autosalon in Brussel 18/01/2020 pict. by Didier Lebrun © Photo News © Photo News

Organisator autosalon wint rechtszaak van klimaatactivisten

Wie herinnert zich deze beelden van Extinction Rebellion activisten niet die demonstreerden op het Autosalon van Brussel afgelopen januari. Er werden 185 mensen administratief gearresteerd. De rechtszaak is net afgesloten ten gunste van Febiac, de federatie die het salon organiseert.

3 reacties

 • Albain Van Eycke

  9 maanden geleden
  Goed zo recht is geschied.
 • Jan Vannuffelen

  9 maanden geleden
  Zou 10 keer meer moeten zijn , 24000 € .
 • Willy Devroey

  9 maanden geleden
  Die rechter had normaal dezelfde som moeten toewijzen die ze zelf hadden geëist. Zal zeker weer onafhankelijkheid zijn van het gerecht zeker. Maar voor mij is dit partij kiezen.
 1. Hyundai neemt fabrikant van robothonden Boston Dynamics over

  Hyundai neemt fabrikant van robothon­den Boston Dynamics over

  Autoproducent Hyundai neemt het robotbedrijf Boston Dynamics over. Dat bevestigt de Zuid-Koreaanse onderneming. Sinds eind vorig jaar gingen er al geruchten dat Hyundai het bedrijf, dat eerder eigendom was van Google-moeder Alphabet, wilde overnemen. Hyundai denkt dat Boston Dynamics’ robottechnologie ingezet kan worden voor de ontwikkeling van zelfrijdende voertuigen en vervoer met kleine vliegtuigjes in stedelijke gebieden.