Ga naar de mobiele website
^ Top

Nieuw speeltje voor superrijken: Bugatti ontwerpt compact luxejacht

Bugatti
Autobouwer Bugatti gaat nu ook de zee op met dit prachtige jacht. De Niniette 66 is uitgerust met een jacuzzi en een open haard en biedt plaats aan drie personen. Compact reizen is nu dus ook voor de superrijken weggelegd.
Bugatti

De Bugatti Niniette 66 is 'slechts' 20 meter lang en biedt plaats aan drie mensen. Het jacht lijkt dus eerder een extra speeltje voor miljardairs die naast hun monsterjacht ook kleine uitstapjes willen maken met een kleiner bootje.

Bugatti

De jacuzzi en de open haard palmen bijna de volledige oppervlakte van het jacht in. Bugatti sloeg voor de Niniette de handen in elkaar met superjachtbouwer Palmer Johnson. De boot haalt een topsnelheid van 44 knopen (81 kilometer per uur) en is volgens Bugatti ideaal om rond te cruisen in de Caraïben. Een Niniette kost om en bij de 2 miljoen euro.

Bugatti

Zoals de naam doet vermoeden, worden er van de Niniette 66 slechts 66 exemplaren gemaakt. Wie er eentje op de kop wil tikken, wacht dus best niet te lang. Bugatti is wel van plan om ook grotere Niniettes te bouwen.

Bugatti
Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • aaron lammens

    En hoeveel sjoemelsoftware zal in de prijs inbegrepen zijn ???

Meld een bug