Nieuw snelheidsrecord met auto in een gebouw: 165,1 km/u

De Porsche Taycan heeft een bijzonder wereldrecord te pakken. Nooit eerder reed een auto zo snel ín een gebouw als de elektrische Porsche.

6 reacties

 • johanneke li

  2 weken geleden
  en als ze een nog groter gebouw vinden kunnen ze het zelfs aan hogere snelheden...da's dus een record dat geen enkele betekenis heeft, behalve om te egotrippen...
 • Leo Marien

  2 weken geleden
  Prachtige wagen, schitterende stunt en .....promotie van een Europese wagen in het 'big' Amerika dat de wereld rond gaat. Musk zal denken, waarom heb ik dit niet bedacht!! Musk schiet een wagen het heelal in, deze stunt is dan toch gans wat anders en totaal niet vervuilend.
 • Pierre Van Haute

  2 weken geleden
  Heel belangrijk met al die snelheid beperkingen ,denk dat mijn garage wat te klein is voor zo iets.
 • Marc Faes

  2 weken geleden
  165km/u in een gebouw. Wat voor aarde brengt zoiets aan de dijk!, wat is daar het nut van!?. En na eventjes nadenken, Of toch...misschien om de vaccins zelf te gaan halen, om ze dan zo snel als mogelijk rond te rijden en BINNENIN te leveren, in woonzorgcentra, klinieken, hospitalen, uz, az, dat zou pas spectaculair zijn!.
 • Bart Marchand

  2 weken geleden
  Machtig!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica