Ga naar de mobiele website
^ Top

Niet slim: met een verlaagde auto de parkeergarage in

RV Facebook politie EIndhoven
Een Belg met een verlaagde Honda heeft zich hopeloos vastgereden in een parkeergarage in Eindhoven. "Hij was even vergeten dat zijn wagen flink lager is dan het gemiddelde voertuig", zegt de politie. "Er was geen beweging meer in te krijgen."

Nog volgens het bericht van de politie op Facebook was de bestuurder na tientallen kilometers eindelijk in Eindhoven aangekomen, om er gezellig met vrienden een hapje eten in de binnenstad. Die plannen konden helaas niet doorgaan. "Het voertuig stond met de bodemplaat vast op de overgang van het vlakke gedeelte, naar het schuine gedeelte die naar beneden loopt, de parkeergarage in. Na van alles geprobeerd te hebben, werd door ons toch maar een takelbedrijf ingeschakeld", aldus de politie. "Met behulp van een krik en wat houten blokken was het voertuig los en een gehele uitlaat armer. Het etentje werd toch maar even uitgesteld, zijn voertuig werd gesleept."

RV Facebook Politie Eindhoven11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Steve Tijpels

  Jaja, ze gingen eten in de binnenstad? In de bakkerij. hahaha Veel Hollandse groenten hebben ze daar.

 • K B

  Mag die doodskist nog de weg op?

 • Renzo De Hond

  Ik heb niks tegen tuners. Ze doen niemand kwaad en rijden doorgaans zeer voorzichtig om hun wagen niet te beschadigen. Deze kerel heeft even niet goed nagedacht voor hij die garage inreed.

 • Geen Stijl

  Is weer een Belg. Is toch geen toeval meer

 • Frank Nathan

  De gasten die hun wagen verlaagd hebben rijden wel een stuk voorzichtiger met hun wagen, toch zeker met verkeersdrempels. Gewone wagens vliegen meestal over die verkeersdrempel. Ze zijn ook voorzichtiger met hun auto:

Meld een bug