Exclusief voor abonnees

Niemand trekt sneller op dan Tesla

Autobouwer even veel waard als Mercedes, Honda, BMW, Peugeot en Renault... samen

AFP
Nu het beloftevolle bedrijf er ook in slaagt winst te maken, kan Tesla zijn geluk niet op. Het produceert wagens als een tierelier, en zorgen over de financiële gezondheid van het bedrijf zijn naar de achtergrond verdrongen. Dat weerspiegelt zich in een beurskoers die zo snel omhoog schiet als de elektrische wagens kunnen optrekken. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis53 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Alan Janssen

  Is dat nu het doel van electrisch rijden ?

 • jorie Vanderperren

  De weerstand voor verandering is bijna gebroken. Degene die niet over 10 jaar electrisch rijden zullen erg diepe zakken moeten hebben.

 • raf peeters

  Daarvoor verslijten de banden ook sneller dan welke wagen ook tenzij je een Ferrari of Lamborghini hebt.

 • Guy Van Becelaere

  Of je het wilt of niet dit bedrijf is de toekomst, en het aandeel zal ups en downs kennen zoals alle bedrijven,Kijk maar naar Microsoft waar ze nu staan waren ook destijds overgewaardeerd volgens de specialisten maar de aandeelhouders zijn rijk geworden .

 • Hugo De Leew

  Veronderstel dat er zo 150.000 Elektrische auto's rondrijden, niet allemaal beschikken deze over een 400 volt net thuis, hoe ga je die laden met de dynamo van je fiets? Geef mij dat vertrouwde dieseltje maar, als ik zonder diesel val kan ik nog steeds een jerrycanneke gaan halen.