Namaakversie van Tesla Cybertruck gespot in Rusland

Een namaakversie van de Tesla Cybertruck rijdt op de ringweg rond Moskou.
Instagram/sukhotin.m Een namaakversie van de Tesla Cybertruck rijdt op de ringweg rond Moskou.
Hoewel Elon Musk start pas eind 2021 start met de productie van zijn Tesla Cybertruck, is in Rusland al een wagen gespot die wel heel erg lijkt op de futuristische pick-up. Het blijkt een oude Lada die door YouTubers is omgebouwd tot Cybertruck.

Verschillende Russische media meldden dat op de ring rond Moskou een auto was gespot die wel heel erg leek op de Tesla Cybertruck. Een Instagram-gebruiker maakte een filmpje van de namaakversie van het paradepaardje van Tesla en plaatste de beelden online.

De hoekige vorm van de Cybertruck is uniek, maar ook herkenbaar. Die minimalistische stijl is blijkbaar makkelijk na te bouwen voor wie kennis van zaken heeft. En op dat vlak hebben Russische YouTubers een reputatie hoog te houden.

Een tot Tesla Cybertruck omgebouwde Lada Samara.
Screenshot Youtube Пушка Гараж Een tot Tesla Cybertruck omgebouwde Lada Samara.

Drie vrienden van het YouTube-kanaal ‘Puskha Garage’ gingen aan de slag met een oude Lada Samara. Ze lasten er een metalen frame omheen. De ‘onverwoestbare’ ramen vervingen ze door dun plexiglas. Voor amper 80.000 roebel (1.160 euro) slaagden ze erin de Cybertruck na te bouwen. 

De afmetingen van de wagen moesten ze wat verkleinen, maar toch komt het resultaat aardig in de buurt. Bovendien past de namaakversie wel in een garage, een probleem dat voor de echte Cybertruck een meer drastische oplossing vraagt.

Bekijk hier op YouTube hoe de Russen de wagen ombouwden:
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • michel van dam

  omgekeerde wereld, als je een namaak rolex koopt in China, wordt je door de douane aangehouden, en pakken ze je speeltje af. hier bouwen ze hele auto,s na!

 • Wesley Kenis

  Wel een goede manier om de Belastingen te omzeilen..als het lijkt op een propere wegen dan is het een propere wagen....en al zeker als je het niveau van de belgische politie kent. Die kennen niet eens het verschil tussen een parkeervak en een voetpad!!!!

 • Ronny Martin

  En nu de tesla ombouwen tot lada :)

 • Adriaan Schellekens

  Deze is dan ook zo gemakkelijk na te maken dat een kind het nog kan doen.