Na 20 minuten ging het helemaal mis met deze Lamborghini.
Volledig scherm
Na 20 minuten ging het helemaal mis met deze Lamborghini. © Twitter

Koper haalt nieuwe Lamborghini op, 20 minuten later is de bolide perte-totale

Voor autoliefhebbers een magisch moment: na jaren sparen eindelijk je droomauto aanschaffen en hiermee zo trots als een pauw wegscheuren uit de showroom. Voor een kersverse eigenaar van een ronkende Lamborghini draaide zijn beoogde droomdag uit op een regelrechte nachtmerrie.

11 reacties

 • lodewijk maesen

  2 maanden geleden
  politie moest stieken vechten tegen de tranen..mietjes..zouden beter pak slaag krijgen
 • raf peeters

  12 maanden geleden
  @Rudy Geryl,heb ik beweerd dat geld gaat kosten voor Lamborghini?.Neen,zonder de oorzaak te kennen vermoed ik de oorzaak te kennen .De bezitter is vergeten tanken en is stil gevallen.De tijd dat je een volle tank kreeg bij levering is gedaan en zo'n wagen leveren ze met 15 liter brandstof(wegens diefstal en veiligheidsredenen zolang hij in garage is)Wetende dat er een V10 in ligt zijn die 15 liter ook zo op en in plaats vd weg te rijden is ie er op gebleven met de geweten gevolgen
 • Rudy Geryl

  12 maanden geleden
  Als ik in het artikel lees: "Een bestelwagen die achter hem reed merkte het manoeuvre te laat op en knalde in volle vaart achterop". Waarom zou het voor Lamborghini dan veel geld gaan kosten? Raf Peeters, Toon Van Kerckhove, Kevin van Goethem, en Nancy Ameye?
 • Guy Stanbel

  12 maanden geleden
  Verzekerd, gewoon een nieuwe erna.
 • Erik Van Bever

  12 maanden geleden
  Als je zo een auto kan kopen, zal het geen probleem zijn om een nieuwe aan te schaffen.