Zonnepanelen
Volledig scherm
Zonnepanelen © BELGA

Koop een elektrische zonneauto voor 150.000 euro

Het Nederlandse bedrijf Lightyear brengt eind dit jaar een elektrische wagen op de markt die wordt aangedreven door zonnepanelen. Kostprijs: 150.000 euro, zonder btw.

5 reacties

 • Mark Vandebroecke

  3 weken geleden
  Dat er info wordt gegeven over zeer dure of supersnelle auto's, tot daar. Maar veel meer aandacht zou moeten gaan naar betaalbare auto's die jan met de pet kan betalen.
 • Ronald Cardinald

  3 weken geleden
  Zal hier niet werken hier schijnt de zon maar weinig
 • Gerd Peeters

  3 weken geleden
  We zullen dat gauw eens van het schap pakken, hoe rijk denken jullie dat wij zijn, wij kunnen met moeite een gewone auto betalen. En dan komen jullie af met zo'n belachelijke dingen.
 • Guido Leurelle

  3 weken geleden
  ik zal mij haasten
 • Paul Boutsen

  3 weken geleden
  En straks stemt de Vlaamse regering nog snel een decreet om in die wagen ook een digitale teller te plaatsen, want het is te discriminerend dat iemand op zonne-energie zou rijden. We kennen dat verhaal al, hoe meer CO in de lucht hoe beter voor de staat, hoe meer groene energie hoe meer ze geld van de opwekker ervan willen.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan

 2. Elektrische fiets schiet in brand in lift
  Play

  Elektri­sche fiets schiet in brand in lift