Een nieuwe Volkswagen Polo omgetoverd in de bonte kleuren van destijds, ter gelegenheid van Blue Monday en om zoals toen aandacht te trekken voor de huidige generatie Polo.
Volledig scherm
Een nieuwe Volkswagen Polo omgetoverd in de bonte kleuren van destijds, ter gelegenheid van Blue Monday en om zoals toen aandacht te trekken voor de huidige generatie Polo. © Volkswagen

Kleurrijkste auto aller tijden keert nog één keer terug, maar is niet te koop

De Nederlandse importeur van Volkswagen brengt de kleurrijkste auto uit de geschiedenis voor één keer terug. De Polo Harlekin (Duits voor Harlekijn) van 2021 is echter, in tegenstelling tot het origineel, niet te koop. Hij is slechts bedoeld als opkikkertje in een tijd waarin de vrolijkheid soms ver te zoeken is.

3 reacties

 • Paul De Mol

  1 maand geleden
  Niet echt mooi, maar toch veel beter dan al die saaie wit-grijs-zwart auto's die tegenwoordig het straatbeeld een doffe ellende maken. Waar is de tijd dat fabrikant met prachtige kleuren afkwamen. En waarom eens niet met mooie versieringen erop?
 • Bernadette Vette

  1 maand geleden
  Zou de perfecte auto zijn voor de Google Streetview cars
 • Filip Traen

  1 maand geleden
  Wat voor kleur je het ook geeft: het blijft een Polo en dat is een duffe verschijning die vooral veel levensmoeheid uitstraalt. En Duits Degelijk? Vergeet het maar, er zijn meer dan genoeg alternatieven meer kwaliteit bieden voor een lagere prijs.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht