Volledig scherm
PREMIUM
© Tweakers

Jaguar dropt bom: enkel elektrische auto’s vanaf 2025

Jaguar dropt een bom in het autolandschap: vanaf 2025, over amper vier jaar, verkoopt het alleen nog volledig elektrische auto’s. Weg dat zalige gebrom van de zescilinder. Einde van een legende. Maar ook: het eerste grote slachtoffer van de strenge Europese emissieregels is bekend.

39 reacties

 • Rik Hofman

  4 dagen geleden
  Batterijen recycleer je, een van de grootste recyclagecentra staat in Hoboken bij Umicore.
 • cornet meurmans

  2 weken geleden
  Elektrich zal nooit de toekomst worden om de 6jaar batterijen vervangen komen in het mileu terecht risikleren kost een bom geld op termijn word het een dure wagen waterstof enige toekomst
 • PIET GOETHALS

  2 weken geleden
  Ze vergeten dat ze voor de grondstoffen bij China moeten passeren: die hebben nu 92% van de grondstoffen voor aanmaak van de batterijen in handen. Vooral in Afrika aktief in de mining. En als alles begint te lopen, dan creêert men schaarste, prijzen omhoog, produktie volledig afhankelijk van het verre oosten. Een mooiere toekomst kan de sector zich niet dromen. Maar geen paniek: als het dan toch niet lukt heeft men al immense taksen uitgevonden om de fossiel rijders platzak te maken.
 • Paul Lefebure

  2 weken geleden
  Zal mijn prachtige 6 cilinder jaguar zo lang mogelijk koesteren. Ik giet er met alle plezier de benzine in die hij nodig heeft om rustig rond te toeren. Weer een brok nostalgie die dreigt verloren te gaan.
 • Rosa De Pauw

  2 weken geleden
  Auto's met een benzinemotor gaan waarschijnlijk enkel nog voor de rijke zijn door de groene taksen die ze daar op gaan heffen.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king