Geen alledaagse botsing: twee gele Lamborghini’s knallen op elkaar

Twee gele Lamborghini's van het type Aventador S knalden op elkaar in Singapore.
RV Twee gele Lamborghini's van het type Aventador S knalden op elkaar in Singapore.
Een gele Lamborghini kom je niet alle dagen tegen, twee al helemaal niet. Voorbijgangers trokken dan ook grote ogen toen onlangs in Singapore twee bijna exact dezelfde gele Lamborghini’s op elkaar botsten. Het leverde unieke beelden op.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Volgens de Facebookpagina SG Road Vigilante - SGRV gebeurde het ongeval op zondag 7 juni in de straten van Singapore, een stadstaat in Zuidoost-Azië. Volgens gespecialiseerde media gaat het om wagens van het type Aventador S, allebei in dezelfde gele kleur.

De wagens reden in dezelfde richting op de Sembawang Road. Toen de eerste wagen aan een druk kruispunt stopte bij de verkeerslichten, werd hij achteraan aangereden door zijn ‘tweelingbroer’. Of beide eigenaars elkaar kenden en eventueel samen op pad waren, is niet duidelijk.

De schade lijkt op het eerste zicht mee te vallen.
RV De schade lijkt op het eerste zicht mee te vallen.

Volgens Motor1 haalden de eigenaars na het ongeval hun nummerplaten weg om eventuele identificatie moeilijker te maken. Op foto’s is te zien dat de politie en een takelwagen ter plaatse kwamen.

Niemand raakte gewond en de schade lijkt op het eerste zicht mee te vallen, al vermoeden we dat er toch een stevig prijskaartje bij zal komen kijken.

RV
RV

Lees ook:

Dankzij corona tot 20.000 euro korting op stockwagens: wat zijn de strafste promoties en hoelang kan dat nog blijven duren? (+)

Steenrijke Russische cybercriminelen rijden rond in luxewagens met het woord ‘DIEF’ als kenteken (+)

Eigenaars batmobiel: “Overal zet de politie ons aan de kant. Voor een selfie” (+)
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anne Onsia

    Dat plaatst het woordje 'knalgeel' in een nieuw perspectief...

  • Jef Piens

    Snel rijden kan iedereen: de rechtste pedaal volledig induwen. Maar veilig en op tijd stoppen kan niet iedereen zo te zien.