Bouw van de fabriek.
Volledig scherm
Bouw van de fabriek. © AFP

Extra vertraging bij bouw Tesla-fabriek in Duitsland

De nieuwe fabriek van Tesla in de buurt van Berlijn kan waarschijnlijk pas eind januari volgend jaar gaan produceren. Dat meldt het Duitse vakblad Automobilwoche op basis van ingewijden. Daarmee zou de grote fabriek voor elektrische auto’s en accu’s extra vertraging oplopen.

4 reacties

 • marcel haagen

  1 week geleden
  De politici vallen over elkaar om op de foto met Musk te staan. Ze halen misschien het paard van Troje binnen. Bossen moeten verdwijnen, kinderen ontginnen mijnen, subsidies in overvloed (betaald door ons) waar is het gezond milieuverstand. Heb ik een dure E suv nodig van 2000 kg om me te verplaatsen of is het om mee uit te pakken...
 • raf peeters

  2 weken geleden
  Een fabriek in hol v d leeuw.Duitsland autoland bij uitstek,de deelstaten doen blijkbaar ook wat ze goesting hebben als de geldstroom er maar is,als dat niet stinkt,wordt er al zo erg als Vlaanderen en Wallonie.Of ze daar zelf niet mee in hun voeten schieten is nog maar de vraag en die 12000 arbeidsplaatsen zijn niks to de 1.2 miljoen die gaan verloren gaan juist door de E wagen de komende 7 jaar.Dat daardoor de wagen goedkoper gaat worden door de invoerrechten te omzeilen,is ook utopie.
 • Jaak Casteleyn

  2 weken geleden
  Zo te zien zijn er weer honderden bomen moeten sneuvelen voor de productie van wat blikken dozen, mede dankzij de goedkeuring van de “overheid” aldaar, de kinderen en kleinkinderen zullen u verachten voor uw hedendaagse geldgewin.
 • Marcel Van Overloop

  2 weken geleden
  Ik vermoed dat vakbondleden niet met een Tesla zullen rijden aangezien Elon Musk geen vakbonden toelaat in zijn bedrijf.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm