Elon Musk opnieuw gespot achter stuur van Tesla Cybertruck

Tesla-baas Elon Musk achter het stuur van zijn Cybertruck.
Instagram/gorgeouserika Tesla-baas Elon Musk achter het stuur van zijn Cybertruck.
Tesla-baas Elon Musk is opnieuw gespot terwijl hij aan het rondrijden was in zijn futuristische Tesla Cybertruck. Wie zelf met die elektrische pick-up wil rijden, zal nog bijna twee jaar moeten wachten.

Het was een Instagram-gebruiker die de beelden online plaatste. Ze zouden zondag gemaakt zijn in Hawthorne in Californië, dichtbij de kantoren van SpaceX en Tesla. Musk zwaaide even naar de camera, vooraleer hij wegreed van de filmer. Toen de beelden even later opdoken op sociale media, retweette de Tesla-baas de beelden van zichzelf.

Het is niet de eerste keer dat Musk gespot wordt in zijn Cybertruck. Toen hij er begin december in Malibu mee vertrok bij het verlaten van een restaurant, kegelde hij een paaltje omver.

De Cybertruck werd eind november onthuld, maar zal pas tegen 2021 of 2022 uitgerold worden voor het grote publiek. Tesla ontving wel al meer dan 200.000 bestellingen van de elektrische pick-up.

Bekijk ook: Mini-Cybertruck sleept Mercedes weg

Bekijk ook: Tesla Cybertruck in Rusland blijkt omgebouwde Lada

Bekijk ook: Tesla Cybertruck krijgt nu ook eigen garage: Cybunker

Bekijk ook: “Geen Europese toelating voor Tesla’s Cybertruck”
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Matt Casters

  Kelly, Tesla gebruikt geen Kobalt uit Afrika. Het overgrote deel van hun Kobalt aanvoer komt uit Canada. Wist je dat de raffinage van diesel brandstof ook veel kobalt verbruikt? Die kobalt komt waarschijnlijk wel uit Afrika maar ik hoor je niet tegen de dieselrijders tekeer gaan.

 • Robin Demey

  @Kelly Verlinden: laat nu net Tesla HET merk zijn met veruit het laagste kobalt-gehalte in hun batterijen EN ze kopen enkel aan in mijnen waar geen kinderarbeid is. Ik vrees dat je smartphone, tablet of laptop waarmee je dit typt schuldiger is aan kinderarbeid dan Tesla!

 • jorie Vanderperren

  Kelly, weet je waar kobalt nog voor gebruikt wordt in erg grote hoeveelheden en zonder dat het recycleerbaar is? Neen? Ontzwaveling van Diesel. U rijdt dus op kobalt, nooit meer te recycleren kobalt. De kobalt in mijn batterij wordt zer bij Umicore weer uitgehaald dat wat u verstookt is voor altijd verloren.

 • Hans Schoen

  Kan bijna niet wachten... lol

 • Kelly Verlinden

  Deze mens zou aangeklaagd moeten worden omdat hij kobalt gebruikt van mijnen met kinderslaven en het elektrisch rijden promoot wat enkel goed is voor zijn portefeuille en niet voor het milieu. Echte innovaties worden tegengehouden alsook betere alternatieven door zijn gezever.