Tesla-baas Elon Musk achter het stuur van zijn Cybertruck.
Volledig scherm
Tesla-baas Elon Musk achter het stuur van zijn Cybertruck. © Instagram/gorgeouserika

Elon Musk opnieuw gespot achter stuur van Tesla Cybertruck

AutoTesla-baas Elon Musk is opnieuw gespot terwijl hij aan het rondrijden was in zijn futuristische Tesla Cybertruck. Wie zelf met die elektrische pick-up wil rijden, zal nog bijna twee jaar moeten wachten.

5 reacties

 • Matt Casters

  1 jaar geleden
  Kelly, Tesla gebruikt geen Kobalt uit Afrika. Het overgrote deel van hun Kobalt aanvoer komt uit Canada. Wist je dat de raffinage van diesel brandstof ook veel kobalt verbruikt? Die kobalt komt waarschijnlijk wel uit Afrika maar ik hoor je niet tegen de dieselrijders tekeer gaan.
 • Robin Demey

  1 jaar geleden
  @Kelly Verlinden: laat nu net Tesla HET merk zijn met veruit het laagste kobalt-gehalte in hun batterijen EN ze kopen enkel aan in mijnen waar geen kinderarbeid is. Ik vrees dat je smartphone, tablet of laptop waarmee je dit typt schuldiger is aan kinderarbeid dan Tesla!
 • jorie Vanderperren

  1 jaar geleden
  Kelly, weet je waar kobalt nog voor gebruikt wordt in erg grote hoeveelheden en zonder dat het recycleerbaar is? Neen? Ontzwaveling van Diesel. U rijdt dus op kobalt, nooit meer te recycleren kobalt. De kobalt in mijn batterij wordt zer bij Umicore weer uitgehaald dat wat u verstookt is voor altijd verloren.
 • Hans Schoen

  1 jaar geleden
  Kan bijna niet wachten... lol
 • Kelly Verlinden

  1 jaar geleden
  Deze mens zou aangeklaagd moeten worden omdat hij kobalt gebruikt van mijnen met kinderslaven en het elektrisch rijden promoot wat enkel goed is voor zijn portefeuille en niet voor het milieu. Echte innovaties worden tegengehouden alsook betere alternatieven door zijn gezever.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"