Het Kurumask-filter van Honda.
Volledig scherm
Het Kurumask-filter van Honda. © Honda

Dit ‘mondmasker’ voor auto's moet virussen buiten houden

Honda heeft een nieuwe filter ontwikkeld voor auto's. Dit ‘automasker’ filtert volgens de autofabrikant binnen vijftien minuten 99,8 procent van alle virussen uit de lucht.

14 reacties

 • Johan Van Biesen

  2 weken geleden
  Vanaf het begin had ik al aangeraden om het gewoon te laten lopen, akkoord, veel mensen zouden gestorven zijn, vooral mensen met onderliggende ziektes, maar dat is nu ook het geval, het duurt alleen veel te lang, anders waren we al verlost van dit virus. 99% van de bevolking voelt er niets van, van de 1% resterende overlijdt amper 0.4%, waar zien jullie een 'pandemie'?
 • Cris Verwilligen

  2 weken geleden
  Inderdaad, zoals ik het lees: dikke nonsens. Maar baat het niet dan schaadt het niet. Dus als er bepaalde mensen dit willen installeren, dat ze het maar doen. Voor mij moet het niet. Alleen opletten dat ze dit weer niet verplicht willen maken.
 • Patrick Mechels

  2 weken geleden
  Sterk bezig als je volgens de overheid dan in quarantaine moet zitten. In China lassen ze daarvoor zelfs je deuren dicht. In veel grootsteden liepen ze zelfs omwille van smog voor en na Corona met een mondmasker. Dikke nonsens!
 • Roy Proost

  2 weken geleden
  Klink klare onzin
 • NOEL CLAES

  2 weken geleden
  Na 15 minuten moet ik dan stoppen met autorijden ? Want hij werkt maar 15 minuten per 24 uur ! Of kan ik 30 minuten rijden per 2 dagen ?
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown