Het interieur van de bestverkochte auto ter wereld.
Volledig scherm
Het interieur van de bestverkochte auto ter wereld. © Toyota

Dit is opnieuw de bestverkochte auto ter wereld

De Toyota Corolla is voor het derde jaar op rij de bestverkochte auto ter wereld. Van dit model werden volgens website Focus2move afgelopen jaar 1.134.262 exemplaren verkocht. 

13 reacties

 • Maxim Cornelissen

  1 maand geleden
  Helft van de reactie’s trekt op geen reet. De corrola is al geen elektrische auto, maar hybride. Op de batterij krijg je 10jaar garantie. En de banden en remmen van een elektrische/hybride gaan langer mee dan tegen over een auto met normale brandstof. Elektromotor remt mee. Graag geen commentaar als je niks weet
 • Lode vleminckx

  1 maand geleden
  Alle fabrikanten hebben maar één wens, genoeg onnozelaars vinden die een elektrische auto willen kopen..
 • Jules Vermeers

  1 maand geleden
  Inderdaad goedkoper tot er iets stuk gaat of een probleem dat nu en dan opduikt dan is het vlug gedaan met goedkoop, en die batterijen na een aantal jaar niets waard. Wie zoiets in occasie koopt er eraan voor zijn geld, nieuw batterijen kunt net zo goed een nieuwe auto kopen.
 • raf peeters

  1 maand geleden
  Juist premies en subsidies worden gemaakt om hun doel door de strot te rammen.Eens iedereen aan de infuus hangt schaft men alles af zoals biv,taks(zie zonnepanelen)en toch laten er zich steeds weer vangen.E rijden heeft vooral 1 doel,volledige controle mobiliteit, lees traject controle,iedere km betalen met automatisch boete bij te snel want de 21.5 mil-jard jaarlijks gaat men ergens halen als de fossiele op zijn eind loopt .
 • René Verhoeven

  1 maand geleden
  Mochten er geen premies en subsidies gegeven worden, geen kortingen op biv en wegentaks, ze geraakten hun elektrische brol aan de straatstenen niet kwijt. Nu met alles wat ze krijgen rijden er nog maar amper rond en dat zijn dan nog maar enkel auto's die voor minste uitstoot zorgen. Als we ook nog eens vrachtwagens, bestelwagens, bussen, landbouw en grondverzet, boten, vliegtuigen erbij betrekken, dan stelt elektrisch helemaal niks voor op het totaal. Wat men toch wilt opdringen aan de mensen.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!