De elektrische Russische auto Zetta.
Volledig scherm
De elektrische Russische auto Zetta. © Zetta

Dit is de goedkoopste elektrische auto ter wereld

Het klinkt ongelofelijk, maar het Russische bedrijf Zetta is erin geslaagd een elektrische auto te maken voor 450.000 roebel, het equivalent van 6.400 euro. Daar heb je nog niet eens een Lada voor.

25 reacties

 • steven goossens

  1 jaar geleden
  mooi alternatief voor de Smart. Komt er ook een cabrio versie uit? Zeker interesse hier
 • camiel huughe

  1 jaar geleden
  Een electrisch aangedreven mini-auto die kwalitatief en prijsgunstig wordt is de toekomst als voor de particulier. De meeste mensen rijden per dag zelfs geen 50 Km in stad of naar buurgemeente. Maximum snelheid 70 km/u is ruim voldoende voor nabije verplaatsingen. Electrisch : de oplossing voor lokaal gebruik, voor boodschappen of naar en van het werk ! (lekker binnen als 't regent !)
 • Observer Observer

  1 jaar geleden
  Blijkbaar tot 200 km in eco modus. Beter dan ik had verwacht.
 • Julien DEMEULEMEESTER

  1 jaar geleden
  Wat ik niet kan terug vinden is hoe ver men kan rijden met een volle lading. µ
 • Ivan .Vanmechelen

  1 jaar geleden
  Ik kijk toch toe met argusogen zulle. Lada was indertijd ook zo een giller, hoeveel zie je er nog van rondrijden??????? Dus het wordt afwachten wat het beestje werkelijk kan en hoe lang het meegaat want Chinese batterijen dat is nog zo iets om in het oog te houden.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil