De nieuwe Hyundai Ioniq mag een caravan trekken met een gewicht tot 1600 kilogram.
Volledig scherm
De nieuwe Hyundai Ioniq mag een caravan trekken met een gewicht tot 1600 kilogram. © Hyundai

Dit is de elektrische auto 2.0: binnen 18 minuten opgeladen en ongekend ruim

Hyundai presenteert met zijn zojuist onthulde Ioniq 5 de elektrische auto 2.0. Hij is ongekend ruim en kan een caravan van wel 1.600 kilogram trekken. Al even opzienbarend is zijn laadsnelheid: van 10 naar 80 procent in slechts 18 minuten.

 1. Betalen we ons binnenkort blauw aan de benzinepomp? "Optimisme zal olieprijs doen stijgen, maar er zijn nog veel andere factoren die meespelen"
  PREMIUM

  Betalen we ons binnenkort blauw aan de benzine­pomp? "Optimisme zal olieprijs doen stijgen, maar er zijn nog veel andere factoren die meespelen"

  De hoop op een heroplevende economie na de coronacrisis voel je nu aan de benzinepomp. Maar zijn die stijgende brandstofprijzen een voorbode van een supercyclus, waarbij we weer jarenlang almaar dieper in de geldbeugel tasten voor benzine, diesel en stookolie? “Dat hangt van veel factoren af”, wikt Jean-Benôit Schrans van de Belgische Petroleumfederatie zijn woorden. “Al zien we daar nu wel al de eerste tekenen van”, voegt onze geldexpert Paul D’Hoore daar nog aan toe. Betalen we binnenkort nog een pak meer aan de bezinepomp?
 1. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

 2. Piloot spot UFO, luchtvaartmaatschappij verwijst naar FBI
  Play

  Piloot spot UFO, luchtvaart­maat­schap­pij verwijst naar FBI