De Hanlong Canticie.
Volledig scherm
De Hanlong Canticie. © Hanlong

Deze Chinese 'Range Rover’ is 90 procent goedkoper dan een echte

Het Chinese merk Hanlong brengt een kopie van de Range Rover Sport op de markt. De advocaten van het Britse merk doen alles om de verkoop van deze 18.000 euro kostende SUV tegen te houden.

25 reacties

 • Jaak Casteleyn

  1 jaar geleden
  En de mensen laten zich nogmaals vangen, triestig, zeer triestig. Goede kopie, Chinezen kunnen niet anders, maar het zit bij een auto onder de motorkap, dat is een ander paar mouwen.
 • e vn

  1 jaar geleden
  Bewijst nog maar eens dat we in Europa VEEL TE VEEL betalen voor een auto!!!
 • George Baaths

  1 jaar geleden
  Lekker goede concurrentie laat maar komen
 • Philippe Deconinck

  1 jaar geleden
  Al eens een kwis gedaan waar de logos van de wagens zijn weggehaald om dan te raden welk merk en type het is? Dan zijn ze bijna niet van elkaar te onderscheiden. Er wordt reeds lang tussen de merken massaal gecopieerd. Enkel nu de prijs, spectaculair laag is, wordt er gereageerd.
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  @ERWIN MINNOBO,spijtig genoeg zal deze wagen eer ie in de garage staat belast worden met invoertaksen,taksen omdat ie te goedkoop is,ja ja men belast omdat ie goedkoop is,trouwens alle wagens komende van Japan,Korea,alles buiten Europese markt om concurrentie verschil niet te groot te maken. Zoals aangehaald ,een Euro-pese wagen kost ook maar een fractie,maar die wordt dan duur door waanzinnige weddes en winsten.Weet toch waarom men alles E wil,om nog meer winst te maken, zeker niet voor milieu
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel