Ook voor de Volkswagen Jetta is geen plek meer in Europa. In de Verenigde Staten is het model echter nog altijd zeer geliefd.
Volledig scherm
Ook voor de Volkswagen Jetta is geen plek meer in Europa. In de Verenigde Staten is het model echter nog altijd zeer geliefd. © Volkswagen

Deze 15 automodellen zien we nooit meer terug in Europa

De introductie van een nieuw automodel gaat altijd gepaard met ronkende persberichten en gelikte presentaties. Maar wanneer een model het einde van zijn productieperiode nadert, wordt het in de regel afgevoerd via de achterdeur. Deze 15 auto’s zien we na dit jaar in elk geval niet meer terug.

 1. Chinese wagens veroveren steeds meer ons autolandschap, maar hoe veilig zijn ze? “Sommige merken geven zelfs 5 jaar garantie”
  PREMIUM

  Chinese wagens veroveren steeds meer ons autoland­schap, maar hoe veilig zijn ze? “Sommige merken geven zelfs 5 jaar garantie”

  Ooit probeerden ze het met ‘brol’, nu komen de Chinezen naar hier met valabele modellen. Langs de voordeur, maar ook langs de achterdeur: misschien rij je zelfs al met een Chinese auto en besef je het niet. Maar zijn die Chinese auto’s wel te vertrouwen? En wat betaal je ervoor? Onze auto-expert legt uit wat je niet mag vergeten als je straks de stap naar Chinese wielen zet. “Ik betaalde al snel 7.000 euro meer als ik die uitrusting op een vergelijkbaar model van een Europees merk wilde”, aldus Jef Veris, een trotse bezitter van een Chinese wagen.
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"