De volledig vernieuwde Rolls-Royce Ghost heb je al voor 392.488 euro.
Volledig scherm
De volledig vernieuwde Rolls-Royce Ghost heb je al voor 392.488 euro. © Rolls-Royce

De nieuwe Rolls-Royce Ghost: ‘instapmodel’ vol vorstelijk comfort met sterrenhemel in het plafond (en nu ook minder misselijkmakend stil)

Geen enkel model van Rolls-Royce was in de inmiddels 116-jarige geschiedenis van het Britse merk succesvoller dan de Ghost. En toch is het kostbare ‘instapmodel’ nu vervangen, door een nieuwe Ghost. Alles werd anders, behalve de paraplu in de deur en de Spirit of Ecstasy, zoals de sierlijke mascotte van Rolls-Royce heet die al sinds 1911 de enorme radiateur siert. 

  1. Van de ultieme voetballersauto tot de geveilde Ford Mustang van Kompany: een greep uit het wagenpark van onze Rode Duivels
    Time-Out

    Van de ultieme voetbal­lers­au­to tot de geveilde Ford Mustang van Kompany: een greep uit het wagenpark van onze Rode Duivels

    Met een Lamborghini Aventador SVJ ter waarde van een slordig half miljoen euro gooide Eden Hazard gisteren hoge ogen in Madrid. De laatste nieuwe ster aan het fonkelende firmament van dikwijls gepersonaliseerde superwagens van onze Rode Duivels. Al dan niet in gezinsformaat. Van de Bentley Continental GT, dé ultieme voetballersauto, tot de onlangs geveilde Ford Mustang van Kompany en de erg populaire Porsche Panamera: een greep uit het (bijzonder snel wijzigende) wagenpark van ‘Onze Jongens’.