Exclusief voor abonnees

Dankzij corona tot 20.000 euro korting op stockwagens: wat zijn de strafste promoties en hoelang kan dat nog blijven duren?

HLN
Alsof het Autosalon bezig is: zo fiks zijn de kortingen en extra voordelen op een heleboel stockwagens. Door de maandenlange sluiting hebben verkopers nood aan cash en willen ze hun stock snel afbouwen, maar de kortingen verschillen sterk van model tot model. Bekijk hieronder de beste koopjes en populairste wagens.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gino Verstraete

  Geloven er geen bal van man man al voor verkoop

 • rik cappelle

  Dan zal het toch niet op een nieuw model zijn van een auto die naam waardig maar niet op een stuk blik dat ze bijna toegeven bij waspoeder.

 • Andy De Schieter

  Dus diegene die al rijk genoeg zijn, krijgen weer wat korting. De auto die wij, als gewone werkman kunnen betalen, daar gaat zo goed als niets af.

 • Nicole Aerts

  Ipv zoals in China massaal Electrische auto's beginnen te bouwen lopen ze hier weer enorm achter en blijven met een grote stock benzinewagens achter die niemand nog wil aangezien de overheid pleit voor Tesla's en Co.

 • Steven Van Kets

  @Bruno Draulans. Als je een stuk van 20 euro aan 70% verkoopt kost het nog 6 euro. Deze 6 euro moet je dus al maal 3,33 doen om terug aan 20 euro te komen