Volledig scherm
© Rezvani

Concurrentie blijft schieten op Tesla Cybertruck – letterlijk, zelfs

Na het (al dan niet geënsceneerde) getouwtrek tussen de Tesla Cybertruck en de Ford F-150 blijft het op sociale media reacties regenen over Tesla’s veelbesproken pick-up. Nu heeft de Amerikaanse concurrent Rezvani - dat met de Rezvani Tank een gelijkaardig gepantserd monster in de aanbieding heeft - Tesla zelfs uitgedaagd voor een schietproef, zodat Tesla kan bewijzen dat de Cybertruck wel degelijk bestand is tegen een kogelinslag. 

9 reacties

 • Geert Tamsyn

  1 jaar geleden
  Rezvani wil gewoon meeprofiteren van de aandacht die Tesla en Cybertruck momenteel genieten.
 • Johan Dijkerman

  1 jaar geleden
  Elon Musk te noemen Tesla heeft wel mooi in enkele dagen meer dan 250.000 bestellingen genoteerd ..daarom de 2 stuks door mij besteld en aanbetaald ..Geen enkele auto fabriek evenaart verkoop cijfers van directrice voertuigen . En kijk wat Elon nog meer heeft gepresteerd op gebied van o.a ruimte vaart met de verticaal landende raketten . En op vele andere gebieden waar dhr Musk vernieuwend bezig is .
 • Jos Perelaar

  1 jaar geleden
  De Rezvani ziet er goed uit ja. Maar Musk kan dingen verkopen op zijn naam alleen al. We zullen zien hoe zijn futuristisch ontwerp het doet.
 • Filip Vanlaeken

  1 jaar geleden
  Rezvsni is mooi maar een dinosaurus met zijn zware V8. Tesla is innovatief met zijn keuze voor staal, waardoor design weinig keuze heeft. Tesla is baanbrekend, het is triest dat niet 1 set vetbetaalde topmanagers van al die grote merken Tesla is voorgegaan. Totaal gebrek aan visie. Go Elon !
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Die Rezvani truck ziet er een stuk beter uit maar ik vraag me toch wel af hoe je in zo'n ding in- en uitstapt. Ik heb ooit eens gereden met een G-klasse en dat was al een probleem hoewel ik nu ook niet van de kleinste ben. Wordt er daar een laddertje of iets dergelijks bijgeleverd ?
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech