De vrouw voert al langer actie tegen Tesla omdat door haperende remmen zij en haar gezin naar eigen zeggen bijna waren omgekomen.
Volledig scherm
De vrouw voert al langer actie tegen Tesla omdat door haperende remmen zij en haar gezin naar eigen zeggen bijna waren omgekomen. © Twitter Global Times

Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow in Shanghai

Een ontevreden Tesla-rijdster is tijdens de internationale autoshow van Shanghai op het dak van een Tesla Model 3 geklommen. De vrouw droeg een t-shirt met - vrij vertaald - de tekst ‘de remmen van Tesla werken niet’. Ook schreeuwde zij diezelfde boodschap luidkeels uit. 

4 reacties

 • Jean De Grande

  4 weken geleden
  Toch straf dat net de chinezen ook maar iemand durven wijzen op veiligheid. Al hun spullen waar een batterij in zit branden op terwijl ge er bij staat maar de spullen van anderen moeten in orde zijn. Lijken wel linkse 'politici'.
 • Lode vleminckx

  4 weken geleden
  Een bedrijf dat met bitcoins bezig is moet je mijden als de pest.
 • John Stahl

  4 weken geleden
  Tesla (Musk) laat toe dat klanten met Bitcoin een wagen kunnen kopen. Als je dan een defecte wagen hebt en Tesla betaald die terug, dan kunnen zij contractueel beslissen of ze u terug betalen in BC, indien die veel lager staat dan bij uw aankoop, of cash indien die zou gestegen zijn. Echte gangsterpraktijken.
 • raf peeters

  4 weken geleden
  Niks nieuws ,lees de forums maar na van Tesla rijders,staat vol klachten en zouden nooit nog eentje kopen maar begrijpelijk wat de vrouw doet.Musk doet dan ook alles om de klachten met man en macht uit de media te houden.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Belg rijdt er graag de kantjes vanaf: 84 procent geeft toe verkeersregels weleens te negeren
  PREMIUM
  64

  Belg rijdt er graag de kantjes vanaf: 84 procent geeft toe verkeersre­gels weleens te negeren

  België is Europees kampioen, als het gaat om het niet naleven van het verkeersreglement. Met 84% van de Belgische bestuurders die al eens een overtreding begaat, presteert België het slechtst van de 11 Europese landen die in de nieuwe Europese barometer van de Fondation Vinci bevraagd werden. Stef Willems, woordvoerder van het veiligheidsinstituut Vias, legt uit tegen welke regels we vooral zondigen, waarom we dat doen en hoe we daar zelf iets kunnen aan doen. “We zoeken graag de grens van de regels op”.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar