Volledig scherm
© REUTERS

BMW wil elektrische modellen twee jaar eerder dan voorzien op de markt brengen

De Duitse autobouwer BMW wil zijn elektrische wagens sneller op de markt brengen dan tot dusver gepland was. Al in 2023, of twee jaar vroeger dan eerder voorzien, wil het bedrijf 25 geëlektrificeerde modellen aanbieden. Dat meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung vandaag.

11 reacties

 • Geert Tamsyn

  2 jaar geleden
  Jan Verstrepen, van waar de stroom vandaag komt, zeker? 10% EV betekenen een meerverbruik aan elektriciteit van 1,4 % (bron: VUB). Aangezien wij de laatste jaren telkens 2% per jaar minder verbruikten, zie ik uw probleem niet.
 • Jan Verstrepen

  2 jaar geleden
  Wat kun je met zo een onding aanvangen en waar gaan ze de stroom vandaan halen?
 • Benny Raes

  2 jaar geleden
  Dat is de truc om de gemiddelde vervuiling van hun wagenpark naar beneden te halen zoals Europa vraagt. Zo kunnen hun grote modellen toch nog verkocht worden met een zeer vervuilende motor.
 • Matt Casters

  2 jaar geleden
  De Tesla model 3 is een directe concurrent van de BMW 3-serie. In feite heb je voor dezelfde aankoopprijs een betere, snellere auto die minder kost per km.
 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Ik heb de i3 getest en dat was een teleurstelling. Actieradius een pàk minder dan aangegeven - gewoon niet bruikbaar vooral met airco en dergelijke - en een belachelijke wegligging doordat hij op smalle bandjes staat. Hopelijk doen ze het beter in de toekomst.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre