Bestelwagen zit vast in carwash, maar bestuurder rijdt door

Wellicht gaf de chauffeur gas om toch buiten te kunnen rijden.
RV Wellicht gaf de chauffeur gas om toch buiten te kunnen rijden.
De bestuurder van een bestelwagen heeft zich gisteren vastgereden in een carwash in Engeland. Hoewel zijn voertuig klem zat, zette de chauffeur toch moedig verder. Het resultaat? Hilarische beelden en voor duizenden euro’s schade.

De bestuurder van de rode bestelwagen passeerde gisteren bij een carwash aan een Texaco-tankstation in West Yorkshire in Engeland. Kennelijk schatte hij de hoogte van zijn voertuig slecht in, waardoor de camionette klem kwam te zitten onder de borstels van het laatste deel van de carwash. Toch liet de chauffeur zich niet ontmoedigen. 
Omstaanders lachten zich een breuk. Ze gaan ervan uit dat hij gas gaf om toch de carwash buiten te rijden. Daarbij ging het mis. Een onderdeel van de wasserij werd losgerukt en bleef rond de bestelwagen hangen. Volgens The Daily Mail kunnen de kosten van zo’n machine oplopen tot meer dan 10.000 euro.

Bekijk ook:

VIRAL. Carwash? Brillen aan en ramen open!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.