Bestelwagen zit vast in carwash, maar bestuurder rijdt door

Wellicht gaf de chauffeur gas om toch buiten te kunnen rijden.
RV Wellicht gaf de chauffeur gas om toch buiten te kunnen rijden.
De bestuurder van een bestelwagen heeft zich gisteren vastgereden in een carwash in Engeland. Hoewel zijn voertuig klem zat, zette de chauffeur toch moedig verder. Het resultaat? Hilarische beelden en voor duizenden euro’s schade.

De bestuurder van de rode bestelwagen passeerde gisteren bij een carwash aan een Texaco-tankstation in West Yorkshire in Engeland. Kennelijk schatte hij de hoogte van zijn voertuig slecht in, waardoor de camionette klem kwam te zitten onder de borstels van het laatste deel van de carwash. Toch liet de chauffeur zich niet ontmoedigen. 
Omstaanders lachten zich een breuk. Ze gaan ervan uit dat hij gas gaf om toch de carwash buiten te rijden. Daarbij ging het mis. Een onderdeel van de wasserij werd losgerukt en bleef rond de bestelwagen hangen. Volgens The Daily Mail kunnen de kosten van zo’n machine oplopen tot meer dan 10.000 euro.

Bekijk ook:

VIRAL. Carwash? Brillen aan en ramen open!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.