De 1.100 pk sterke Audi RS3 brandde compleet uit.
Volledig scherm
De 1.100 pk sterke Audi RS3 brandde compleet uit. © YouTube

Auto van YouTuber vliegt met 250 km/u in brand en de remmen doen het niet meer

Een opgevoerde Audi RS3 met lachgasinjectie is in de Verenigde Staten compleet uitgebrand.  De remvloeistof van de auto vloog bij een snelheid van 250 kilometer per uur in brand. Hierdoor kon de bolide van YouTuber Kyle niet meer remmen. 

 1. De nieuwe Rolls-Royce Ghost: ‘instapmodel’ vol vorstelijk comfort met sterrenhemel in het plafond (en nu ook minder misselijkmakend stil)

  De nieuwe Rolls-Roy­ce Ghost: ‘instapmo­del’ vol vorstelijk comfort met sterrenhe­mel in het plafond (en nu ook minder misselijk­ma­kend stil)

  Geen enkel model van Rolls-Royce was in de inmiddels 116-jarige geschiedenis van het Britse merk succesvoller dan de Ghost. En toch is het kostbare ‘instapmodel’ nu vervangen, door een nieuwe Ghost. Alles werd anders, behalve de paraplu in de deur en de Spirit of Ecstasy, zoals de sierlijke mascotte van Rolls-Royce heet die al sinds 1911 de enorme radiateur siert.
 2. Chinese wagens veroveren steeds meer ons autolandschap, maar hoe veilig zijn ze? “Sommige merken geven zelfs 5 jaar garantie”
  PREMIUM

  Chinese wagens veroveren steeds meer ons autoland­schap, maar hoe veilig zijn ze? “Sommige merken geven zelfs 5 jaar garantie”

  Ooit probeerden ze het met ‘brol’, nu komen de Chinezen naar hier met valabele modellen. Langs de voordeur, maar ook langs de achterdeur: misschien rij je zelfs al met een Chinese auto en besef je het niet. Maar zijn die Chinese auto’s wel te vertrouwen? En wat betaal je ervoor? Onze auto-expert legt uit wat je niet mag vergeten als je straks de stap naar Chinese wielen zet. “Ik betaalde al snel 7.000 euro meer als ik die uitrusting op een vergelijkbaar model van een Europees merk wilde”, aldus Jef Veris, een trotse bezitter van een Chinese wagen.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Van Bond tot Zed: 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  Van Bond tot Zed: 11 iconische rollen van Sean Connery