Auto belandt in het water in Den Haag, bestuurder neemt lachgasballon op het dak

twitter
Een Volkswagen Polo is vanmorgen in het water beland aan de Calandkade, in de Nederlandse stad Den Haag. De bestuurder wist uiteindelijk zelf uit het voertuig te komen én besloot om op het dak van zijn auto nog een ballonnetje lachgas te nemen, terwijl hij wachtte tot de hulpdiensten arriveerden. Dat is te zien op beelden die via Twitter worden verspreid.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De brandweer wilde er volgens calamiteitenwebsite District8 zeker van zijn dat er geen andere inzittenden in het voertuig zaten en mogelijk ook in het water waren beland. Na een zoekactie heeft de brandweer echter niemand aangetroffen. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Op de Calandkade werden aardig wat lege ballonnen aangetroffen. 

Lees ook: Nederland wil lachgas verbieden voor recreatief gebruik
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.