-
Volledig scherm
- © Audi Belgium

Audi komt met betalend abonnement voor nieuwe autofuncties

Audi komt met betaalde software-updates die extra functies aan de auto’s van de Duitse fabrikant toevoegen. Zo kunnen klanten achteraf dynamische led-verlichting op hun auto zetten, of een parkeerassistent toevoegen. De benodigde hardware is al aanwezig in de auto, het gaat puur om het activeren van een softwarefunctie. 

22 reacties

 • John Stahl

  3 weken geleden
  Dit is de nieuwe stijl. Onlangs was er toch ook zo een artikel ivm met kleren. Met een abbo kon je goekopere kleren kopen. Hopelijk zijn er weinig zotten die daarop springen, zodat dit snel weer verdwijnt.
 • guillaume

  1 maand geleden
  misschien voor je oordeelt moet je je meer verdiepen in het concept. je kan opties aankopen bij de aankoop van je auto en die staan er dan ook sowieso op. later kan je eventueel opties bij kopen als je bij het aankopen van je auto dacht ik heb dit niet nodig, maar later wel blijkt dat het handig geweest zou zijn. je kan dan kiezen voor verschillende mogelijkheden ik leen de optie voor een bepaalde tijd of ik koop hem definitie. en ik denk dat ze daar veel winst op gaan maken.
 • Jolien De Keyser

  2 maanden geleden
  Als de software even gemakkelijk te hacken is als hun sleutelkaart dan gaan ze er niet veel winst op maken.
 • Agnes De Schutter

  2 maanden geleden
  Nieuwe vorm van oplichterij ! Het is aan de wetgever om hier direct paal en perk aan te stellen, zoniet gaan alle autofabrikanten op deze kar springen en ons het geld uit onze zakken slaan dat het niet meer mooi is !
 • Jean Lazoore

  2 maanden geleden
  Te zot voor woorden, beter niet veel aandacht aan besteden !
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter