Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© KIA

10 redenen om (g)een elektrische wagen te kopen

20 reacties

 • Andy Vande Reyd

  2 weken geleden
  Intussen is de premie ook afgeschaft, typerend voor België... eerst de mensen bijna verplichten en beroep doen op het goed geweten van de schuldige Vlaming om ze daarna opnieuw in hun zakken te zitten! Dit was jaren terug ook zo met de "ECO" premies voor zogenaamde milieuvriendelijke diesels, die helemaal niet vriendelijk bleken. Zonnepanelen is nog zo'n verhaal. Kerncentrales sluiten? Met welk alternatief?? Toppunt van hypocrisie!
 • Jo Duym

  1 jaar geleden
  Wat ik denk? Dat de media en de regering een elektrische wagen door ons strot wil duwen!!! Wie als gewone werkmens kan dergelijke wagens (met een redelijk bereik) betalen? Ben je geen zelfstandige? Niet kopen! Dat ze eerst met degelijk alternatief komen (afstand en aankoopprijs). Dat ze eerst het openbaar vervoer en de vrachtwagens aanpakken!!! Dat zal veel oplossen...
 • Ivan Godefroot

  1 jaar geleden
  Hendrik Patyn: met waterstof moet je ook eletriek hebben zenne....
 • paul van de velde

  1 jaar geleden
  Bij aankoop elektrisch auto verplicht laadpaal bij te kopen die je dan aan jou voorgevel laad installeren met 2 stekkers zo dat je deze terug kan verdienen indien er nog iemand gebruik van zou maken .
 • johan ruell

  1 jaar geleden
  als je in de zomer als het goed weer is naar zee rijdt, waar vind je dan idd nog een laadpaal om 's avonds terug naar huis te kunnen rijden? Die zijn de godganse dag allemaal bezet, maar je kunt wel de stekker van een andere uittrekken om die dan zelf te gebruiken. Wordt leuk.
 1. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"

 2. “Marokkaanse kuthoer”: bestuurder scheldt moeder van twee de huid vol aan Nachtegalenpark
  Play

  “Marokkaan­se kuthoer”: bestuurder scheldt moeder van twee de huid vol aan Nachtega­len­park